Wat ik eet op een dag (vegan) + mijn bloedwaarden

Er is al heel vaak gevraagd om eens te delen wat ik nou eigenlijk eet op een dag. Dus bij dezen mijn (eerste) video waarin ik je meeneem in mijn voedingskeuzes. Daar wil ik gelijk bij disclaimen dat je natuurlijk kijkt naar slechts één dag, wat onderdeel is van mijn voedingsPATROON wat weer onderdeel is van mijn hele LEEFSTIJL. Voor een echt goed beeld van mijn leefstijl moet je weten hoe mijn hele leven is ingericht, deze specifieke dag is slechts een klein deel van mijn leven.

Links uit de video


1 reactie

  • Kendra 24 maart 2021 22:33

    Hey Lobke, Ik ben met het idee aan het spelen om een vitamine B12 supplement te slikken op aanraden van vrienden en kwam zo op jouw blog terecht. Ik denk dat ik niet voldoende vitamine B12 binnen krijg door voeding alleen. Heb jij toevallig tips hiervoor? Ik ben alvast deze aan het bekijken van Flinndal (https://www.flinndal.nl/vitaminen/vitamine-b12-zuigtablet) omdat de reviews heel goed zijn, maar wat vind jij persoonlijk van deze?

    Groetjes,
    Kendra


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *