PROJECT COMEBACK | Wat ik eet op een dag | gezonde VEGAN maaltijden

Hi allemaal! Na mijn vorige minder leuke video is project comeback nu begonnen 😉 Dat wil zeggen: gezond leven, goed voor mezelf zorgen, lief zijn en natuurlijk ook de tijd nemen om te verwerken wat er allemaal is gebeurd de afgelopen tijd. En in deze video neem ik je a.d.h.v. mijn maaltijden mee in hoe ik dat concreet aanpak. Hoe heb ik mijn voeding verbeterd, hoe ben ik met mezelf aan de slag gegaan om me emotioneel weer wat beter te voelen en hoe pak ik het sporten weer op.

Noten n.a.v. video

Kiempotten (affiliate)

Kiemschaaltjes (affiliate)

Recept voor tomaten-roomsaus voor pasta

In de blender gaat 100 gram cashewnoten (1 nacht geweekt in water), 400 gram (of halve tot 1/3) gekookte bloemkool, 2 el bouillonpoeder + water om op te lossen, +/- 200 ml sojamelk en een snuf peper. Ik heb iets minder dan de helft van alle saus gebruikt in het gerecht, de rest zit in de vriezer. In de pan voeg je dan 1 fles (800 ml) gezeefde tomaten toe.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *