Hoe gaat het nu? 3 maanden single, een persoonlijke update

Hi allemaal! Nog bijna dagelijks krijg ik privé vragen over hoe het met me gaat na de relatiebreuk 3 maanden geleden. Omdat veel mensen aangaven wat aan mijn vorige video te hebben gehad leek het me een goed idee om deze keer weer een video op te nemen met een persoonlijk update. Het is bovendien ook therapeutisch voor mezelf, om later terug te kijken en te zien waar ik precies vandaan kom.

Laat vooral iets achter in de reacties mocht je iets kwijt willen. Ik lees alles en alle liefde voor jou, wat het ook is waar je momenteel mee worstelt ❤️

En mocht je geen idee hebben waar ik het over heb, bekijk dan vooral deze video even terug: Het is over …


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *