Life update | WAT IK EET OP EEN DAG: gezonde plantaardige maaltijden + Crossfit

Hi allemaal! Even terug alweer dat ik een wat ik eet op een dag video deelde. Goede redenen voor, want er gebeurt momenteel veel in mijn leven, maar gelukkig wel hele leuke dingen. In deze video maak ik bekend dat mijn agenda weer open is voor coaching en kan ik mededelen dat ik binnenkort voor ongeveer 8 maanden een eigen plek heb en dus ga verhuizen. Kijk verder vooral mee met mijn training en plantaardige maaltijden. Hopelijk mag ik je weer inspireren. Veel liefs van mij, bedankt voor alle reacties altijd, doet mij echt goed om dat te lezen.

Klik hier als je interesse hebt om door mij gecoacht te worden.

Klik hier als je interesse hebt in een één op één Q&A sessie.

Bestel de lekkerste dadels in de webshop van Yogi & Yousef met de kortingscode Lobke10 (minimale bestelwaarde €15,-) (affiliate)

Recept van de pompoen-zoete aardappelsoep

  • Snipper 2 uitjes en fruit deze in een pan. Voeg 1 el knoflookpoeder, paprikapoeder en komijnpoeder toe en fruit nog even door in de pan.
  • Snij 1 kleine flespompoen (of een halve grote) en 3 kleine (of 2 grote) zoete aardappels. Voeg met 1,5 liter groentebouillon toe aan de pan en laat 15-20 min doorkoken.
  • Maak ondertussen de cashewroom door 100 gram cashewnoten te overgieten met kokend water en voor 10 minuten even te laten weken. Giet af en mix in een blender met 300 ml plantaardige melk.
  • Zet het gas onder de soeppan uit, voeg optioneel 3 el gedroogd zeewier toe aan de soep en pureer glad met de staafmixer.
  • Serveer de soep in een kom met de cashewroom en een flinke pluk alfalfa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *