Een week lang elke dag een nieuw VEGAN recept van INSTAGRAM proberen

Ik miste wat variatie in mijn voedingspatroon en besloot mezelf daarom een week lang uit te dagen door elke dag een recept te maken uit mijn veel te volle map met vegan recepten die ik opsla op Instagram. In deze video het resultaat. Het was vallen en opstaan, maar onder an de streep heb ik wel weer een paar leuke recepten ontdekt die ik ter variatie zeker vaker ga maken.

Recepten

Quinoa summer salad

Gezonde carrot cake baked oats

Vegan rainbow peanut noodles

Baked brie

Pecan pie baked oats

Bananas & blueberries with raw vegan chocolate sauce

Avo pesto


1 reactie

  • Tet 19 August 2022 19:07

    Volg je als beginnende vegan (olv de eetmevrouw) al een tijdje, geniet van je berichten!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *