Persoonlijk

Geen standaard advies of een kant-en-klaar menuplan. Ik geef jou een op maat gemaakt plan vol praktische adviezen. Zo leer je zelf hoe je een plantaardig voedingspatroon smakelijk en eigen maakt.

Kennis

Ik beperk me niet tot een voedingsadvies. Het is minstens zo belangrijk dat je begrijpt hoe jouw lichaam werkt en waarom bepaalde keuzes jouw gezondheid optimaal ondersteunen.

Online

Je hoeft nergens heen te reizen, want we meeten via Skype of FaceTime. En mocht je geen wifi in de buurt hebben, kunnen we ook gewoon bellen. Dus waar je ook bent, afspreken kan altijd.

Het is niet vreemd dat veel mensen hun gezondheidsdoelen of ideale gewicht nooit bereiken. Alle tegenstrijdige info over wat dan precies gezond is maakt behoorlijk onzeker. Je legt jezelf onnodig veel restricties op wat cravings alleen maar erger maakt. En dan is er ook nog de sociale omgeving die gezond plantaardig eten niet altijd stimuleert. Om lastige discussies met familie of vrienden uit de weg te gaan, eet je daarom toch maar gewoon mee. Terwijl dat behoorlijk tegen je principes in gaat.

Genieten van eten terwijl je jezelf steeds fitter en gezonder gaat voelen. En ook nog eens bijdragen aan een gezonde en toekomstbestendige planeet. Na een persoonlijk advies eet jij jezelf vol zelfvertrouwen fit en gezond en komt dat ideale gewicht als vanzelf dichterbij. Vol zelfvertrouwen eet jij op een manier die bij je past en word je een rolmodel voor anderen. En dat alles bereiken we niet door restricties op te leggen, maar door gezonde gewoonten te introduceren.

Een voedingspatroon wat in ieders voordeel werkt. Jij maximale gezondheidswinst, Moeder Natuur die minimaal wordt belast. Antwoorden in je zoektocht naar zekerheid en gezondheid. Krijg de tools en de tricks voor de zaken waarin je vastloopt, zodat jij je 100% kan focussen op de uitvoering van het plan.

Hoe het werkt

1

Analyseer jouw knelpunten

2

Introduceer stapsgewijs gezonde gewoonten

3

Geniet van de lekkerste plantaardige maaltijden

Intake consult

220
  • 90 minuten
  • persoonlijk voedingsplan
  • suppletieadvies
  • alles helder uitgewerkt in je mailbox

Vervolgconsult

82,50
  • 45 minuten
  • evaluatie van je persoonlijke plan
  • extra hulp bij je persoonlijke doel
  • een steuntje in de rug voor het behalen van je doelen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for lobkefaasen needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page