Één op één advies

In één sessie alle tools en tricks om zorgeloos gezond plantaardig te eten, een gezond gewicht te bereiken en klachten te laten verdwijnen

Één sessie

In één sessie analyseren we de knelpunten in jouw voedingspatroon en krijg je duidelijkheid, goed advies en een strategie om zorgeloos gezond plantaardig te eten en optimale gezondheid te bereiken.

Maatwerk

Niks zo persoonlijk als een voedingspatroon. Daarom krijg je geen standaard tips, maar een advies wat op jouw lijf is geschreven. Inclusief een op maat gemaakt voorbeeld dagmenu.

Online

Je hoeft nergens heen te reizen, want we meeten via Skype of FaceTime. En mocht je geen wifi in de buurt hebben, kunnen we ook gewoon bellen. Dus waar je ook bent, afspreken kan altijd.

Alle tegenstrijdige info over WAT precies wel en niet gezond is maakt behoorlijk onzeker. Je legt jezelf misschien onnodig veel restricties op (wat cravings alleen maar erger kan maken) en dan is er ook nog eens de sociale omgeving die gezond plantaardig eten niet altijd stimuleert. Om lastige discussies uit de weg te gaan, eet je daarom toch maar gewoon mee, terwijl dat eigenlijk tegen je principes in gaat.

kikkererwten toast
vegan salade

Genieten van eten terwijl je jezelf steeds fitter en gezonder gaat voelen. En ook nog eens bijdragen aan een gezonde en toekomstbestendige planeet. Na een één op één sessie eet jij jezelf vol zelfvertrouwen fit en gezond en komt dat ideale gewicht als vanzelf dichterbij. En dat alles zonder restricties op te leggen, maar door gezonde gewoonten te introduceren.

Duidelijkheid in één sessie

Boek een één op één sessie en ontdek in 90 minuten wat de bottle neck is tussen jouw huidige situatie en een leven waarin je zorgeloos gezond plantaardig eet. Krijg antwoord op al je vragen in je zoektocht naar zekerheid en gezondheid en werk naar een voedingspatroon wat je maximale gezondheidswinst en rust in je hoofd geeft.

Één op één advies

225
  • 90 minuten
  • Persoonlijk op maat gemaakt voedingsplan
  • Suppletieadvies
  • Alles helder uitgewerkt in je mailbox
  • Altijd plek binnen 3 weken (tijdens kantooruren)