Hi, ik ben Lobke

Ik ben een diëtist met een groene gezondheidsmissie: zo veel mogelijk mensen bewust maken van de voordelen van een duurzame, plantaardige leefstijl. Ik ben een foodie in hart en nieren en blog en spreek graag over alles wat te maken heeft met een gezonde leefstijl en duurzaamheid.

Wat ik doe

Deze site is mijn hoekje op het internet waar ik je in volle overgave inspireer om gezonder en duurzamer te leven. Die twee zijn wat mij betreft namelijk onmiskenbaar met elkaar verbonden. Geen gezonde mensen op deze aarde zonder een gezonde planeet. En zoals je wellicht weet staat Moeder Natuur behoorlijk onder druk.

Je voedingspatroon is de meest simpele manier om je leven eco-positiever te maken. Door minder dierlijke producten en meer plantaardig te eten, verlaag je je klimaatimpact op de wereld namelijk enorm. En weet je wat het mooiste is? Je bevordert niet alleen de gezondheid van onze planeet, maar ook die van je eigen lichaam. Een plantaardig voedingspatroon stelt je namelijk in staat om diverse gezondheidsproblemen de baas te worden.

Maar duurzaamheid en gezondheid is nog zo veel meer. Het gaat over de herkomst van producten, mindful en bewust leven, de producten die je op huid smeert en in huis gebruikt, de materialen die je draagt en gebruikt en ga zo maar door.

Je vind op mijn site heel veel informatie, praktische tips en inspiratie, zodat je kan ontdekken waarom een duurzaam leven en gezond voedingspatroon zo leuk is en hoe ik het zelf leuk maak. Dus duik in mijn artikelen en ontdek waarom deze leefstijl in ieders voordeel werkt 🙂

Lobke Faasen

Beschermde titel

Diëtist is een wettelijk beschermde titel. Dat wil zeggen dat alleen wanneer de 4-jarige HBO-opleiding voeding en diëtetiek is afgerond deze titel mag worden gevoerd. De kwaliteit van diëtisten wordt bewaakt in het Kwaliteitsregister Paramedici. Je kunt mijn registratie vinden onder het nummer 19101689389.