Holistische aanpak

Je gezondheid nu wordt voor een groot deel beïnvloed door alle factoren die gezamenlijk je leefstijl vormen. Met een holistische aanpak van voeding, gedrag, beweging en mind set begeleid ik jou naar je gewenste resultaat. Ik bied je een stukje zelfvertrouwen in het voedseldoolhof en help je op weg om je doelen te bereiken.

holistische aanpak
hulp

Ik help je op weg!

Nadat je jezelf per mail hebt aangemeld, stuur ik je een intakeformulier toe, zodat ik een goed beeld heb van je hulpvraag en je doel. Als dit formulier is ingevuld, kunnen we een eerste online Skype consult plannen, waarin we samen jouw voeding en gedrag analyseren. Aan de hand van jouw doelen en gezondheidsklachten krijg je alle tips die je nodig hebt en uiteraard een praktisch en op maat gemaakt advies. De uitwerking van je plan ontvang je in je mailbox. Nu kan je aan de slag.

Extra meetings

Leefstijlverandering is lastig, vergt tijd, discipline en gaat gepaard met vallen en opstaan. Om je in dit proces te ondersteunen voeren we vervolgmeetings. Het aantal vervolgmeetings hangt af van je gekozen plan. Wat gaat er goed en wat niet? Ervaar je progressie? Heb je behoefte aan extra tips? We sturen bij, stellen eventueel nieuwe doelen en ik reik je handvaten om deze ook te behalen. Zeker bij gezondheidsklachten (bijvoorbeeld darm- of huidproblemen) zijn vervolgmeetings van ongekende waarde om optimale resultaten te bereiken.

online meeting
betaling

Betaling & vergoeding

Na ons eerste consult ontvang je van mij een factuur in je mailbox. Ik verzoek je om deze binnen 1 maand per bankoverschrijving te voldoen. Omdat ik een geregistreerde diëtist ben, krijg je mogelijk iets terug vanuit de verzekering. De factuur kun je zelf indienen bij je zorgverzekering.