Plant Based Juniors

Een online training voor ouders die tot in detail willen weten hoe kinderen van 2 tot 13 jaar gezond plantaardig kunnen eten 

Niet langer de angst dat je kinderen tekorten oplopen, maar ze vol zelfvertrouwen de lekkerste volwaardige plantaardige maaltijden geven. 

Kinderen gezond plantaardig laten eten kan zorgeloos en leuk zijn!

Aarzel jij om je kind plantaardig te laten eten? Of eet je kind al plantaardig, maar twijfel je of dit wel volwaardig is? Dan is Plant Based Juniors er voor jou. In 10 modulen krijg je antwoord op al jouw vragen, ontdek je de vele voordelen van plantaardig eten op een gezonde groei en ontwikkeling van kinderen én begrijp je welke voedingsstoffen en voedingsmiddelen nou daadwerkelijk een aandachtspunt zijn in de voeding (spoiler alert: dat zijn niet de eiwitten). Als je alle modulen hebt doorlopen wordt koken voor je kinderen weer zorgeloos en leuk!

EVIDENCE BASED

Als diëtist ga ik niet uit van onderbuikgevoelens en dogma's, maar van wetenschappelijke kennis. De inhoud van Plant Based Juniors is daarom gebaseerd op de wetenschappelijke consensus en onderbouwd met studies.

VEILIG EN GEZOND

De info over gezond plantaardig eten voor kinderen is tegenstrijdig en verwarrend. Plant Based Juniors geeft helderheid en onderscheidt de feiten van de mythen. Je ontdekt alle relevante voedingsstoffen, inclusief de perfecte voedingsbron.

6 MAANDEN TOEGANG

Al die kennis, tips en tricks tot je nemen en in de praktijk brengen vereisen wat tijd. En die tijd geef ik je graag, zodat je lange-termijn succes behaald. Vanaf de dag van aankoop, heb je daarom 6 maanden toegang tot de inhoud van Plant Based Juniors.

Serveer kinderen zorgeloos en vol zelfvertrouwen de lekkerste plantaardige maaltijden!

 • Ontdek waarom dierlijke producten niet noodzakelijk zijn voor een gezonde ontwikkeling van kinderen.
 
 • Leer welke voedingsgroepen je moet integreren in het voedingspatroon van kinderen, zodat ze zeker weten niets tekort komen.
 
 • Voedingsstoffen: eiwitten, calcium, ijzer etc. Ontdek van iedere essentiële voedingsstof wat de perfecte plantaardige voedingsbron is en hoe je er voor zorgt dat jouw kind voldoende binnenkrijgt.
 
 • Begrijp wat een kind nou werkelijk moet suppleren als het plantaardig eet en leer waarom dat eigenlijk niks met een plantaardig voedingspatroon te maken heeft.
 
 • Kinderen en overgewicht: de simpele manier om op de lange termijn een gezond gewicht te krijgen en behouden.
 
 • De beste manier om om te gaan met weerstand op jouw keus om je kind plantaardig te laten eten.
 
 • Als je het niet zelf in de hand hebt: tips en tricks om plantaardig te eten op school, feestjes, bij klasgenootjes etc.

BASICS

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van plantaardig eten? Zijn dierlijke producten niet essentieel voor een kind? En wat is de basis van een volwaardig voedingspatroon? 

ASPECTEN RONDOM DE VOEDING

Tips om om te gaan met de lust-ik-niet fase, weerstand vanuit je omgeving en het moment dat een kind ergens eet waar wél dierlijke producten worden geserveerd.

VOEDINGSSTOFFEN

Welke belangrijke voedingsstoffen zitten er in dierlijke producten? En welke plantaardige producten moet een kind eten om tekorten te voorkomen?

ANDERE VEELGESTELDE VRAGEN

Kun je een kind zonder zorgen soja geven, of is soja juist ongezond? En bouwt een kind een allergie op voor dierlijke producten als het deze nooit heeft gegeten? 

SUPPLEMENTEN

Wat moet een kind nou wel en echt niet suppleren? Kan een kind teveel vitaminen en mineralen binnenkrijgen? En wat is de zin en onzin van multivitaminen?

VOORBEELD DAGMENU'S

Met alleen kennis stel je nog niet per se een voedingspatroon samen. Daarom deel ik ter inspiratie voor iedere leeftijdscategorie een voorbeeld dagmenu.

Veelgestelde vragen

Plant Based Juniors is geschikt voor jou als je je kinderen hoofdzakelijk of geheel plantaardig wil laten eten, en wil leren hoe zo’n voedingspatroon gezond en volwaardig kan worden samengesteld.

Daarnaast is Plant Based Juniors geschikt voor jou als je kinderen graag vegetarisch of veganistisch willen eten, maar jij als ouder/verzorger niet weet hoe zo’n voedingspatroon gezond en volwaardig kan worden samengestelt.

Plant Based Juniors is een online training van 10 modulen waarin je alles leert over gezond plantaardig eten voor kinderen in de leeftijdscategorie 2 tot 13 jaar. De training bestaat uit geschreven content die je tot 6 maanden na aankoop kan lezen.

Wanneer jij er klaar voor bent! Er is geen vaste startdatum, je kan iedere dag beginnen en kan de training op je eigen tempo volgen.

6 maanden. Dus je hebt alle tijd om alles aandachtig te lezen, aantekeningen te maken en de informatie in de praktijk te brengen.

Na aankoop ontvang je een mail waarin je de instructies leest om toegang te krijgen tot de inhoud van Plant Based Juniors. Geen mail ontvangen? Check dan de spambox of mail naar [email protected]

Jazeker! Je hebt 6 maanden toegang. In die 6 maanden kan je alles zo vaak lezen als je maar wil.

Dat hangt natuurlijk helemaal af van hoe snel jij leest en dingen tot je neemt. Maar verwacht dat je tussen de 5 á 10 uur nodig hebt om alles te lezen. Ik raad je aan om niet alles achter elkaar te lezen, maar de cursus gefaseerd te doorlopen.

Nee. Dit is een online programma die enkel online toegankelijk is.

Nee, zeker niet. Plant Based Juniors is ook geschikt voor jou als je niet per se (overwegend) plantaardig eet, maar jouw kind deze keus wil maken. Plant Based Juniors verschaft je dan alle informatie die je nodig hebt om er achter te komen hoe je kind (overwegend) plantaardig kan eten, zonder iets tekort te komen.

Ik weet zeker dat deze online training antwoord heeft op alle vragen over gezond plantaardig eten voor kinderen waar je nu mee rondloopt. Maar mocht Plant Based Juniors echt niet zijn wat je er van had verwacht, dan stort ik met liefde je investering terug. Voorwaarde is wel dat je dit binnen 14 dagen per mail laat weten.

Plant Based Juniors

79
 • 10 modules
 • Te lezen via pc, tablet of smartphone
 • Voorbeelddagmenu voor iedere leeftijdscategorie
 • Uitgebreid suppletieadvies
 • Daily intake checklist: een checklist met alle aandachtspunten op een rij
 • Antwoord op alle vragen over relevante voedingsstoffen zoals calcium, eiwit en ijzer
 • Alle kennis die je nodig hebt om je kind zorgeloos gezond op te laten groeien

©2020, Lobkefaasen.nl. Alle rechten voorbehouden

Privacy | Contact & service