één op één coaching

Ik help jou naar optimale gezondheid. Voor meer geluk in je leven en meer zin in je dag.

Lange termijn

Duurzame verandering gaat niet over één nacht. Hiervoor is tijd, geduld en heel veel oefenen nodig. Ik sta langere tijd aan je zij om je hierin intensief te begeleiden en helpen.

Maatwerk

Niks zo persoonlijk als een leefstijl. Daarom krijg je een advies wat op jouw lijf is geschreven. Een op maat gemaakte strategie die jou gaat helpen om optimale gezondheid en je doelen te bereiken.

Altijd bereikbaar

Het volledige traject ben ik voor jou altijd te bereiken via telefoon of WhatsApp en kun je op ieder moment mijn hulp inschakelen als de noodzaak er is. Je hoeft dus nooit zelf aan te rommelen.

Ieder lichaam wil gezond zijn en heeft een zelfherstellend vermogen. Ontdek jouw intrinsieke vermogen om te genezen.

Gezondheid is je grootste goed

Als je gezondheid tekortschiet betaal je in vele facetten van je leven een grote prijs. Je bent minder productief, minder vrolijk, een minder leuke partner, vader of moeder etc. Ik twijfel er niet aan dat je al van alles hebt geprobeerd om in optimale conditie te komen. Maar alle tegenstrijdige info over gezondheid maken behoorlijk onzeker. Je legt jezelf hierdoor misschien onnodig veel restricties op. En dan is er ook nog eens de sociale omgeving die gezond leven niet altijd stimuleert.

Lobke Faasen Dietist

Klaar om te ontdekken hoe optimale gezondheid er voor jou uitziet?

Investeren in je gezondheid is het grootste cadeau wat je jezelf kan geven. Het betaalt zich de rest van je leven uit.

Maar zonder plan maar wat aanmodderen is grote tijdverspilling en leidt to hard werken met maar weinig resultaat. En al die moeite zonder langdurig resultaat doet je zelfvertrouwen ook geen goed.

Laat mij je helpen om op efficiënte wijze het maximale uit je gezondheid te halen en je doelen te bereiken. Waar je ook bent in je reis naar gezondheid en geluk, ik help jou vanaf dat punt naar het volgende level.

We combineren wetenschappelijke kennis over voeding en gezondheid met jouw individuele behoeften zodat jij het zelfherstellende vermogen in jouw lichaam kan activeren.

Dit is wat het jou oplevert

Gezondheid

Wat het ook is dat maakt dat jij momenteel niet maximaal kan genieten van je dag; mijn coaching is er op gericht dat jij het maximale uit je gezondheid gaat halen.

Know how

Kennis geeft zelfvertrouwen. Het voorkomt dat je gaat twijfelen en steeds van plan switcht. Het is dan ook super belangrijk dat je niet alleen weet WAT je moet doen om je doel te bereiken, maar ook WAAROM.

Rust

Niks zo’n energievreter en focusverstoorder als een onrustige mind. Na het traject heb jij een sterkere mindset met meer zelfvertrouwen en veel meer rust in je hoofd.

Leiderschap

Wij hebben veel meer grip op zaken dan we zelf denken. Na het traject voel jij je veel meer in control, omdat je ziet wat binnen jouw invloed ligt en je geen energie meer stopt in wat buiten jouw invloed ligt.

Slechts drie plekken per maand

Kwaliteit gaat bij mij altijd boven kwantiteit. De mensen die ik help, daar ben ik er 100% voor. Daarom neem ik per maand maximaal drie mensen aan voor één op één coaching. Als ik even vol zit, kom je op mijn wachtlijst.

ÉÉN OP ÉÉN COACHING TRAJECT

  • Intensieve coaching
  • Een op maat gemaakt plan voor jou
  • Ik ben altijd bereikbaar om je te helpen met je vragen, moeilijke momenten, twijfels etc.