één op één coaching

Ik help jou naar optimale gezondheid. Voor meer geluk in je leven en meer zin in je dag.

Vier maanden

Duurzame verandering gaat niet over één nacht. Hiervoor is tijd, geduld en heel veel oefenen nodig. Ik sta 4 maanden aan je zij om je hierin intensief te begeleiden en helpen.

Maatwerk

Niks zo persoonlijk als een leefstijl. Daarom krijg je een advies wat op jouw lijf is geschreven. Een op maat gemaakte strategie die jou gaat helpen om optimale gezondheid en je doelen te bereiken.

Altijd bereikbaar

De volledige vier maanden ben ik voor jou altijd te bereiken via telefoon of WhatsApp en kun je op ieder moment mijn hulp inschakelen als de noodzaak er is. Je hoeft dus nooit zelf aan te rommelen.

Ieder lichaam wil gezond zijn en heeft een zelfherstellend vermogen. Ontdek jouw intrinsieke vermogen om te genezen.

Gezondheid is je grootste goed

Als je gezondheid tekortschiet betaal je in vele facetten van je leven een grote prijs. Je bent minder productief, minder vrolijk, een minder leuke partner, vader of moeder etc. Ik twijfel er niet aan dat je al van alles hebt geprobeerd om in optimale conditie te komen. Maar alle tegenstrijdige info over gezondheid maken behoorlijk onzeker. Je legt jezelf hierdoor misschien onnodig veel restricties op. En dan is er ook nog eens de sociale omgeving die gezond leven niet altijd stimuleert.

Lobke Faasen Dietist

Klaar om te ontdekken hoe optimale gezondheid er voor jou uitziet?

Investeren in je gezondheid is het grootste cadeau wat je jezelf kan geven. Het betaalt zich de rest van je leven uit.

Maar zonder plan maar wat aanmodderen is grote tijdverspilling en leidt to hard werken met maar weinig resultaat. En al die moeite zonder langdurig resultaat doet je zelfvertrouwen ook geen goed.

Laat mij je helpen om op efficiënte wijze het maximale uit je gezondheid te halen en je doelen te bereiken. Waar je ook bent in je reis naar gezondheid en geluk, ik help jou vanaf dat punt naar het volgende level.

We combineren wetenschappelijke kennis over voeding en gezondheid met jouw individuele behoeften zodat jij het zelfherstellende vermogen in jouw lichaam kan activeren.

Dit is wat het jou oplevert

Gezondheid

Wat het ook is dat maakt dat jij momenteel niet maximaal kan genieten van je dag; mijn coaching is er op gericht dat jij het maximale uit je gezondheid gaat halen.

Know how

Kennis geeft zelfvertrouwen. Het voorkomt dat je gaat twijfelen en steeds van plan switcht. Het is dan ook super belangrijk dat je niet alleen weet WAT je moet doen om je doel te bereiken, maar ook WAAROM.

Rust

Niks zo’n energievreter en focusverstoorder als een onrustige mind. Na 16 weken heb jij een sterkere mindset met meer zelfvertrouwen en veel meer rust in je hoofd.

Leiderschap

Wij hebben veel meer grip op zaken dan we zelf denken. Na 16 weken voel jij je veel meer in control, omdat je ziet wat binnen jouw invloed ligt en je geen energie meer stopt in wat buiten jouw invloed ligt.

Slechts drie plekken per maand

Kwaliteit gaat bij mij altijd boven kwantiteit. De mensen die ik help, daar ben ik er 100% voor. Daarom neem ik per maand maximaal drie mensen aan voor het 16 weken traject. Als ik even vol zit, kom je op mijn wachtlijst.

Veelgestelde vragen

De 16 weken intensieve coaching zijn er op gericht jouw gezondheid en geluk naar het volgende niveau te tillen. Voedingsadvies en suppletieadvies zijn een belangrijk onderdeel om je doelen te bereiken. Maar daarnaast ondersteun ik je ook maximaal in je mindset. We leggen beperkende overtuigingen bloot, proberen patronen te doorbreken en werken aan een persoonlijkheid waarin jij 100% jij kan zijn in plaats van een aangepaste versie van jezelf.

Als jij contact met me opneemt en aangeeft interesse te hebben in coaching, laat ik je eerst een korte vragenlijst invullen om te kijken of ik jou goed kan helpen en of wij een goede match zijn. Als hieruit een go volgt, dan starten we diezelfde week nog met het 16 weken traject. Tenzij je zelf natuurlijk een gewenste startdatum hebt.

We starten met een uitgebreide intake waarin we je doelen scherp stellen. Gedurende 16 weken sta ik aan je zij om je de kennis, tips, inspiratie en sturing te geven die je nodig hebt om die doelen te behalen. Je kan me het hele traject altijd bereiken via telefoon of WhatsApp. Daarnaast hebben we wekelijks op een vast moment een belmoment én laat ik je dagelijks op je eigen gedrag reflecteren middels een vast aantal vragen en foto’s/screenshots van je maaltijden en work outs. Dit stuur je naar mij zodat ik je goed kan volgen in je proces en van feedback kan voorzien om je scherp te houden.

Gezondheid en geluk gaat over veel meer dan voeding. Dus nee, in het traject nemen we ook andere facetten mee zoals je mentale gezondheid, beweging, mindset, de gezondheid van je relaties etc.

Alhoewel ik afgestudeerd ben als diëtist werk ik op geen enkele manier meer met de zorgverzekeringen. Je krijgt hierdoor dus geen geld terug van de verzekering als je jezelf door mij laat coachen.

Dit is helaas niet mogelijk. Het gehele bedrag moet vooraf worden overgemaakt.

Nee, absoluut niet. Uiteraard zijn de voedingsadviezen die ik verstrek in de basis plantaardig, omdat uit de wetenschappelijk concensus nou eenmaal blijkt dat hoe plantaardiger men eet, hoe gezonder men is. Maar jij hoeft niet volledig plantaardig te eten en ook niet volledig plantaardig te gaan eten. Maar als we eenmaal bezig zijn, zal je vanzelf merken dat je gehele voedingspatroon wel die kant op gaat.

Een coachingstraject is altijd intens. Dat moet het ook zijn om tot een mooie transformatie te komen. Alhoewel je er niet altijd actief mee bezig bent, ben je wel dagelijks bezig met de veranderingen waar je aan werkt. Qua actieve bezigheden moet je denken aan het beantwoorden van de dagelijkse vragen, een wekelijks (en indien nodig vaker) belmoment met mij en de tijd die je investeert in het maken van maaltijden en delen van workouts. Als je nu niet zo gezond eet of nooit sport kan dat even uitzoeken zijn, maar op termijn vereist dit niet meer zo heel veel werk.

16 WEKEN ÉÉN OP ÉÉN COACHING TRAJECT​

  • 16 weken intensieve coaching
  • Een op maat gemaakt plan voor jou
  • Ik ben altijd bereikbaar om je te helpen met je vragen, moeilijke momenten, twijfels etc.

Geen behoefte aan intensieve coaching, maar wel vragen over je voedingspatroon of leefstijl? Misschien is het één op één Q&A iets voor jou!