Waarom mensen positieve gezondheidsresultaten bereiken met ongezonde diëten

De enige weg naar een duurzaam gezond lichaam is met een gezonde leefstijl. Iedere short cut doet op de lange termijn meer kwaad dan goed. Toch starten er iedere dag weer ontzettend veel mensen met ongezonde diëten. Want of je nou koolhydraatarm eet, extreem kleine porties neemt, maaltijdvervangers (shaken, repen) gebruikt of gebruik maakt van Weight Watchers; op de lange termijn werken dit soort diëten niet en komt je lichaam enkel voedingsstoffen tekort.

Toch kennen we allemaal wel iemand die beweert met een ongezond dieet heel veel gezondheidswinst te hebben behaald. De diabetes is weg, het cholesterol gehalte is verlaagd, ze voelen zich energieker etc. Hoe kan dat? Op die vraag geef ik antwoord in mijn nieuwste video.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *