Vegan kerstrecepten proberen: aardappel-prei taart en cookie dough brownie bites

Het is bijna Kerstmis. En alhoewel Kerst dit jaar soberder is dan ooit, wilde ik toch graag een paar lekkere en nieuwe (voor mij dan ten minste) recepten maken die ik tijdens de sobere Kerstmis met mijn ouders kan serveren. Omdat Fabian al heel lang vraagt om een keer een vegan hartige taart (quiche) te maken, leek dit me een mooi moment om dat eens te proberen. En voor mezelf ging ik voor iets zoets: de cookie dough brownie bites uit het kookboek Vegan Comfort Food van Lisa Stel, bekend van het food blog Lisa Goes Vegan. Of deze recepten bevielen en of ze lukten ontdek je in deze video.

Het recept voor de quiche wat ik heb gevolgd vind je hier: https://www.connoisseurusveg.com/potato-leek-vegan-quiche/


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *