Wat ik eet op een dag | Recepten proberen van @tastyveganrecipe

In de video van vandaag neem ik je mee in wat ik eet op een dag. Dit keer geen gerechten die ik zelf heb bedacht, ik heb wat recepten geplukt van het Instagram kanaal Tasty Vegan Recipe. Ik heb er vervolgens wel mijn eigen draai aan gegeven, zodat jullie kunnen zien dat recepten zijn ter inspiratie en niet om strikt te volgen.

Op het Instagram kanaal Tasty Vegan Recipe staan met name reposts van andere bloggers. En om de credits te geven aan degene van wie de recepten daadwerkelijk zijn deel ik hier de directe link naar de recepten op de oorspronkelijke blog waar deze recepten zijn gepubliceerd.

Baked Blueberry Oatmeal – Feel Good Foodie

Wrap sandwich – Tess Begg

Vegan Mac & Cheese – Healthy Fitness Meals

Hopelijk vinden jullie dit weer een leuke video! Laat me vooral in de comments onder de video weten van welke blog ik hierna eens een dagmenu moet samenstellen, want mij beviel het testen van al die recepten wel.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *