Wat ik eet op een dag | Recepten proberen van @tastyveganrecipe

In de video van vandaag neem ik je mee in wat ik eet op een dag. Dit keer geen gerechten die ik zelf heb bedacht, ik heb wat recepten geplukt van het Instagram kanaal Tasty Vegan Recipe. Ik heb er vervolgens wel mijn eigen draai aan gegeven, zodat jullie kunnen zien dat recepten zijn ter inspiratie en niet om strikt te volgen.

Op het Instagram kanaal Tasty Vegan Recipe staan met name reposts van andere bloggers. En om de credits te geven aan degene van wie de recepten daadwerkelijk zijn deel ik hier de directe link naar de recepten op de oorspronkelijke blog waar deze recepten zijn gepubliceerd.

Baked Blueberry Oatmeal – Feel Good Foodie

Wrap sandwich – Tess Begg

Vegan Mac & Cheese – Healthy Fitness Meals

Hopelijk vinden jullie dit weer een leuke video! Laat me vooral in de comments onder de video weten van welke blog ik hierna eens een dagmenu moet samenstellen, want mij beviel het testen van al die recepten wel.


2 reacties

 • Ria Gosevoort 16 November 2022 13:23

  Even een reactie op Richard,
  je vergeet dat mensen met een kleine portemonee juist naar de Aldi móeten rijden ipv Ekoplaza.
  Naar de Ekoplaza moet ik met de auto, naar de Aldi kan ik fietsen! Ook nog beter voor het milieu,
  én beweging.
  De bio producten zijn ook over het algemeen véél duurder, ook kies ik daar zo veel mogelijk voor.
  U moet niet direct een oordeel vormen over mensen die liever naar de Aldi gaan, dat gaat vaak niet
  om een nieuwe auto. Juist integendeel!

 • Richard St. Germain 20 September 2021 14:20

  Prima site hoor Lobke! En natuurlijk doet de op de NOS vermelde suggestie van Schijf For Life beetje pijn bij de lobby Schijf initvan 5, dat is de vleesindustrie etc. die daar de dienst uitmaken, net als bij het RIVM de geneesmiddelen industrie de dienst uitmaakt. Zo zit de huidige wereld in elkaar en de politieke lobby is hier volledig op afgestemd links, rechts midden, geen verschil één pot nat (een vleespot geen vegetarische).

  Kortom mensen dienen bewust-zijn in zichzelf en hun kinderen te ontwikkelen, om zélf een omslag te maken anders staat Shell straks bekend als een milieuvriendelijk bedrijf, terwijl je dit soort bedrijven als staat moet confisceren omdat ze meer als honderd jaar een zer kwalijke rol hebben gespeeld en nu ook de groen economie willen overnemen internationaal, i.p.v. dat dit voorkomt uit nieuwe initiatieven. Maar zo lang mn liever naar de Aldi rijdt i.p.v. de Ekoplaza, om dat de mooie nieuwe auto indruk maakt op de buren en succes uitstraalt, tja dan is er in de brede laag van de bevolking nog steeds véé te weining voedsel bewust-zijn. En dat reflecteert zich ook in het landbouw aandeel in procenten, nog steeds een magere 2 á 3%. Top down politiek en beleid is zelden tot nooit werkzaam, andersom wel, dat zijn de gezinnen, kinderen, grootouders, kortom wij mensen die tot inzicht MOETEN
  komen, maar ja het zal zeer moeizaam zijn, daar alles in cijfers en lttters gevangen is wat wij mensen doen. De natuur doet er miljoenen jaren over om iets voort te brengen, de mens maar vooral multinationals willen alles snel, sneller dan het licht, terwijl meestal bij onbewuste mensen en hebzucht en macht dit Licht ontbreekt!

  Succes!

  Richard


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *