Dit leerde ik van vier maanden coaching

Begin dit jaar merkte ik dat ik tegen wat dingen aan begon te lopen. In juli startte ik daarom met een intensief coachingstraject bij Janneke van der Meulen. En een aantal van de lessen die ik daaruit heb getrokken wil ik heel graag met je delen.


3 reacties

 • Daphne 12 September 2022 11:37

  Spijt kan nuttig zijn als je het gebruikt als les om het een volgende keer anders te doen.

  En wat dat schoolreisje betreft: ik ben uit een tijd dat mijn school dergelijke reisjes niet organiseerde. Ik kan niet zeggen dat ik daaronder geleden heb. Ik vermoed dat jij in een illusie leeft over hoe geweldig die schoolreis geweest moet zijn waardoor jij denkt iets essentieels gemist te hebben. De werkelijk is dat jij een paar dagen met klasgenoten in een stad hebt gemist.

  Tenslotte: een leeg gevoel hoeft echt niet te ontstaan door verzuimen om doelen te stellen. Een leeg gevoel ontstaat mijns inziens doordat je te weinig zingeving ervaart, dus te weinig leeft naar wat voor jou het belangrijkste is, naar wat jouw ‘roeping’ is, naar wat voor jou het leven betekenisvol maakt.

  Ik hoop dat je hier nog iets aan hebt.

 • Layla 21 November 2021 06:20

  Hoi Lobke, heb je ervaring met dit artikel https://www.flinndal.nl/nachtrust-en-stress/antistress Ik ben de laatste maanden een beetje sombe en ik denk dat het komt doordat ik te hard heb gewerkt, maar ik wil graag van dit gevoel af komen, hoe zou je mij hierin coachen?

 • Michel 21 November 2021 06:17

  Bedankt voor het delen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *