Wat ik eet op een dag | bijna fully raw + voedingswaarde van de dag

Hi lieve kijker! Vorige week verbleef ik een week op de woonboot van Janneke van der Meulen om op het huis te passen. Daarnaast liet ze haar grote voedselvoorraad bij me achter en kreeg ik twee opdrachten: het fruit moet op zijn als ze terug is én elke ochtend even een ”ijsbad” nemen in de Vinkeveense plas.

In deze video neem ik je mee in een dag op de boot. Ik laat je zien wat ik eet en hoe het onderdompelen in de plas me vergaat. Daarnaast deel ik hoe ik getraind heb die dag (hardgelopen) en heb ik mijn maaltijden ingevoerd in een app (Cronometer) om eens te kijken hoe volwaardig mijn voedingspatroon is met zulke grote hoeveelheden rauw voedsel.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *