5 meest gemaakte dieetfouten | mijn ervaring na 5 jaar werken als diëtist

De laatste dag van 2021! Ik kan dit keer écht niet ontkennen dat er veel veranderd is voor mij persoonlijk afgelopen jaar. Relatie uit, andere woonplek. Opeens ziet mijn toekomst er totaal anders uit dan ik begin 2021 had verwacht.

Zakelijk zijn er ook dingen veranderd. Ik was al eventjes klaar met de 1 op 1 trajecten die ik als diëtist 5 jaar lang heb uitgevoerd. Tijd voor een volgende stap! Alles kwam ook mooi samen: er veranderde veel in mijn leven, dus zakelijk gaan we ook kijken of ik mijn kennis en visie op een andere manier op een succesvolle manier kan verspreiden.

Maar in deze video deel ik wat die 5 jaar aan coaching me heeft geleerd over de ‘dieetfouten’ die ik de meeste mensen heb zien maken. Fouten tussen aanhalingstekens, want niemand doet bewust iets verkeerd natuurlijk. Maar dit zijn wel de verbeterpunten die ik veelvuldig heb doorgevoerd bij mensen die tot gigantische verbeteringen van de gezondheid hebben geleid. Grote kans dat jij hier ook aan kan werken!

Lieve volger, ik wil je bedanken dat je mijn berichten hebt gelezen en video’s hebt gekeken afgelopen jaar. Ik kies er al een aantal jaar voor om een podium te pakken maar als niemand kijkt is dat niets waard. Dus bedankt, uit de grond van mijn hart 💚 Bedankt dat jullie mijn tips lezen, de kennis die ik heb geleerd en deel als een spons absorberen en soms ook toekijken en me liefde en steun toesturen als er privé dingen gebeuren die mijn leven op zijn kop zetten. Ik voel me echt rijk met jullie als toeschouwer van mijn leven en dankbaar dat ik zo’n community heb die mij steunt in mijn missie: een gezondheidszorg waarin een plantaardig voedingspatroon de norm is. Alle liefs van mij en tot nog heel veel video’s in 2022! En natuurlijk ook alle goeds voor jou in 2022!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *