Alles over mijn NEUSCORRECTIE | neusbrug corrigeren en neustussenschot rechtzetten

Na even afwezig te zijn geweest snap je na deze video waarom. Ik ben 25 maart geopereerd en heb een neuscorrectie uit laten voeren. Hierbij is mijn neustussenschot recht gezet en een stukje bot op mijn neusbrug afgeschaafd waardoor mijn neus nu recht afloopt. In deze video vertel ik waarom ik deze operatie uit heb laten voeren, hoe ik de ingreep heb ervaren en of ik blij ben met het resultaat.

Ik kan me voorstellen dat deze video meer vragen oproept. Stel deze dan gerust in de comments, dan beantwoord ik deze in een reactie of eventueel in een volgende video.

Tot slot nog even belangrijk om te zeggen: ik ben voor deze video op geen enkele manier gesponsord! Ik heb zelf de keus gemaakt voor deze ingreep en deze kliniek en ook zelf het volledige bedrag betaald.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *