#4 Van passie naar beroep met Danielle Vol

In deze vierde aflevering maak je kennis met Danielle Vol. Danielle besloot een aantal jaar geleden om haar baan als juf in het basisonderwijs op te zeggen en uiteindelijk – na een aantal tussenondernemingen – een vegan restaurant te starten in Dordrecht. Vanuit pure passie voor de plantaardige leefstijl runt zij inmiddels al weer een aantal jaar samen met haart man Daantje Food & Drinks: een vegan restaurant in Dordrecht.

Een horecaonderneming is iets waar heel veel mensen van dromen. Vanuit je passie voor lekker koken andere mensen blij maken met heerlijke gerechten. Maar hoe moeilijk is het om jezelf staande te houden? Wordt het horecaleven geromantiseerd? In deze podcast praat ik met Danielle over wat er toe heeft geleid dat ze de beslissing durfde te nemen om haar baan op te zeggen om helemaal op een nieuw avontuur te storten. Daarnaast staan we stil bij de moeilijkheden die ze in haar reis als horecaondernemer heeft moeten overwinnen (of nog steeds mee te maken heeft).

Vanuit de grote passie voor compassievol leven heeft Danielle in 2018 zichzelf ook aangesloten bij een werkgroep Partij voor de Dieren in Dordrecht. Ik praat met Danielle over wat dit precies inhoudt en of iedereen zich zomaar kan inzetten voor de natuur en de dieren in de lokale omgeving.

Als jij ook de droom hebt om ooit een horecaonderneming te starten, dan is deze aflevering er echt eentje voor jou. Danielle geeft je kijkje in het horecaleven en vertelt wat er zo mooi is aan het vak, maar ook over de minder mooie kanten. Daarnaast leer je dat het voor iedereen mogelijk is om jezelf op politiek niveau in te zetten voor de mensen, natuur en dieren in jouw omgeving – als je maar wil. Laat jezelf inspireren en ontdek of dit ook iets voor jou zou kunnen zijn.

Danielle Vol

Meer van Danielle Vol

Ga eens langs in Dordrecht bij Daantje Food & Drinks voor een heerlijke burger, salade, het lekkerste gebak of de wekelijks wisselende bowl of soul. Het menu van de bowl of soul wordt iedere week bekend gemaakt via Facebook en Instagram, dus volg Daantje Food & Drinks ook zeker via die kanalen.

Wil je mij helpen deze podcast te laten groeien?

Abonneer, beoordeel en review: Apple Podcasts | Spotify | Google Podcasts | Stitcher | YouTube