#5 Eet win-win met Janneke van der Meulen

In aflevering vijf spreek ik met allround-atleet Janneke van der Meulen. Janneke heeft al meerdere successen op haar naam staan in het roeien, kustroeien en mountainbiken. Zo behaalde ze in 2018 nog de titel van wereldkampioen kustroeien in Canada. Maar ondanks het feit dat Janneke als topsporter genoeg uren bewegend doorbrengt, zit ze ook naast het trainen niet stil. Ze heeft reeds twee boeken geschreven en is momenteel bezig met de derde. Daarnaast is ze spreker en coacht ze mensen ook één op één in een principe wat ze de ”win-win methode” noemt: een leefstijl waarbij jouw eigen gezondheid en de aarde er beter van worden.

Een belangrijk onderdeel van die win-win methode is de keuze voor een 100% plantaardig voedingspatroon met veel fruit, bladgroente en kiemen én voeding van biologische oorsprong. Tijdens ons gesprek hebben we het uitgebreid over die in-win methode en hoe die heeft bijgedragen aan haar eigen succes. Wat houdt het precies in en hoe past ze het zelf toe in het dagelijks leven? En hoe is ze er überhaupt achter gekomen dat deze leefstijl zo veel winnaars kent?

Janneke laat je op vrolijke wijze kennis maken met haar leefstijl en vertelt ronduit over de wetenschappelijke onderbouwing ervoor. Daarnaast geeft ze het geheel ook een anekdotische draai door te vertellen wat het haar al heeft opgeleverd door voor de win-win methode te kiezen. Maak kennis met de mindset van Janneke en kom er achter waarom ze ondanks tegenslagen (want die zijn er genoeg in de weg naar de top) altijd vrolijk weet te blijven.

Janneke van der Meulen

Meer van Janneke van der Meulen

Janneke blogt voor haar eigen website en is tevens actief op Instagram. Haar boeken Supersnel Herstel: Voeding voor Succes & Eet win-win kun je hier bestellen. Janneke geeft ook één op één coaching en is te boeken als spreekster.

Wil je mij helpen deze podcast te laten groeien?

Abonneer, beoordeel en review: Apple Podcasts | Spotify | Google Podcasts | Stitcher | YouTube